Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile


Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



Thursday, April 26, 2012 | 8:07 AM | 0 comments
assalamualaikum ,

ya allah , dah lama tak update blog , takde masa sekarang sbb aenn sibuk dengan study , maklumlah calon PMR kann , myb lepas habis exam aenn akan selalu update , aishh , macamlah ada orang nak baca kalau aenn update pon , betul tak ? kihkih .. oke lahh , straight to the point , sebenarnya aenn nak cite pasal sorang mamat ni , nama dy HILMAN MUSTAFA , korang kenal tak ? dy cute sesangatt *malu* , haha , korang tahu tak dy punya SLANGG memang mantop lahh , best sangat sangattttt !!! nk tengok video dy tak ? kejap erkk :)

hilman ngan group dy 'we are' - ONE DIRECTION yawww ! 



ni lagu feveret aenn , sebelum nak tidur malam memang aenn akan dengar lagu nii , suara dy gilaa sedappp ! GOD DAMN YOU'RE BEAUTIFUL - HILMAN 



macam mana ? dah tengok ? best kannn , ni first time aenn dengar orang melayu tapi slangg dy memang terbaekkkk wokkk ! THUMBS UP for you hilman , keep it up :) oke lahh , aenn pun dah penat sekarang , nak tidur , esok ad kelasss !! hate itt !! tatata all .. lovee uu ,, XOXO :)

si dia :)
Wednesday, December 7, 2011 | 7:19 AM | 0 comments
SALAM  ,

hari ni aenn nk tulis tentang someone yang aenn suke , siapakah dy ? name dy tutututut , xley bagi twu , sbb kalau dy bace , perasan pulak dy , ok-2 , sebenarnya aenn dah lame kenal dy , sejak darjah 5 lagi , tp mse darjah 5 tu tak rapat lagi ngn dy , sbb kls aenn ngn dy xsama  , naik darjah 6 bru kami rapat , bukan rapat cam org kapel erk , juz kawan baek , aenn suka kwn ngn dy , tapi lame-2 timbul perasaan ________ kt dy , perasaan apakah itu ? lu pikir la sendiri , haha , malangnya  selepas dapat jer result UPSR , kami x lgi berjumpa , sbb dia dah pindah ke pahang , juz chit-chat kt fb , tu pon jrang-2 , sedih jugak , yang paling ruginya , mase mlm raya , my mum jmpa dy kt p.mas , dan aenn xikut mak aenn mse tuu , rugi-2 , kalau tak ley jupa ngn dy :( , aenn twu , cume aenn jer yang masih ade perasaan kt dy , tp dy dah xde perasaan tu sbb dy dah gf baru dah , takpe myb aenn akn jmpa lelaki yng lebih baik dari dy , tapi buat masa sekarang aenn xnk kapel-2 , itu sume cinta monyett , aenn juz nk focus belajar sbb aenn akan menduduki PMR  taon hadapan , dan aenn nak buat my parent proud of me :) ... KATAKAN TIDAK KEPADA CINTA , (y)


owkey laa , aenn mahu p tidur , sayang korangg , muahhh , w'salammmm :):)


                                                     
syahrul azwari ;)
Monday, December 5, 2011 | 8:48 PM | 0 comments
ASSALAMUALAIKUM ,

syahrul azwari ? siapakah dy ? korang kenal tak ? tak kenal ? ok-2 , kalau x kenal , aenn akan cite sikit psl jejaka ensem nii , haha , kite tngk gmbr dy dulu erk ?


ok2 , ni lar syahrul azwari , ensem tak ? di ni pemain skuad harimau muda , yang menang lawan indonesia di sukan sea tuuu , aenn first time tngk dy terus minat kt dy , dah lar ensem pandai maen bola pulak tuu , f.y.i , aenn suka lelaki yg pandai mean bolaa sepakkkk , haha , dan yang paling penting tentang sharul ni adalah dy anok ore kelate , ore kelate kito tu , haha , #sebenarnya x penting ponnn info ni , no. jersi yg dipakai oleh syahrul no. 18 , mmmm , xtwu nk tulis ape dahhh , so aenn akn upload gmbr-2 syahrul yerrr , :):):):):):)


ni gmbr syahrul dengan nazmi faiz :)


yang mne satu syahrul ? yang pegang handphone biru tuu, tepi dy tu kechik a.k.a. wan zaharulnizam , yg sorang lagi tu mahali , mmmmm , xde dah gmbr syahrrul , so aenn nk berhenti kt sini saje yerr , nk p simpan bilik , kalau x simpan naty kena dengar my mum membebel , adehhh , ok lar out dulu , w'salam , tata , titi , tutu ... :):)
ak ?
| 7:22 AM | 0 comments
ASSALAMUALAIKUM ,

sekarang jam menunjukkan pukul 10:30 malam so aenn nak cite sikit pasal biodata aenn , korang nk twu tak ? xnak ? yang xnak tu boleh berambus dari sini dan yg nak tu jemput baca yer ? haha :) ..

so , kita mula dengan nama penuh aenn dulu , nama aenn sbenarnya ain nabihah bt rosli , cantik tak nama tu ? tak cntik ? ade ak kesah .. umur aenn bru 15 , muda lagi tuu , dan akn menduduki peperiksaan PMR taon ni , wish me luck yee , aenn dilahirkan di kelantan , gomo kelate gome #tetibe jer , haha , aenn study kat sekolah SMK KUBANG BEMBAN ,, sekolah terbaik di kelantan tuu , ye ke ? lantak larhh , ape lagi erk ?? urmmmm ,,  haaaa , aenn ni salah seorang peminat k-pop tauuu , gile kau x mnat , lgu dorang semua best-2 , dan yang paling penting artis lelaki dy semua ensem-2 , kalaulah ley jmpa dorang , xtwu ape yg terjadi kt aenn , huhu , aenn juga ada gang aww , nme gang aenn 'XOXO' , semua member dlm gang ni baek-2 , aenn seronok berkawan ngn dorang , nak tngk gmbr member-2 aenn ? jap ag aenn upload , tnggu yeerrr ,, jap-2 ,



ok-2 , gambar kt atas tu semua member-2 aenn , cntik an dorang ? ceteka yng mne aenn ? haha , klu dy yang hodoh skali , haha ,


yang ni member aenn yg kiut-miut , haha , yang wk peace tu nme dy najihah just call jihah , dan tepi dy nama zahra pnggil zara jeee ,


jelas tak gmbr ni ? tak an ? takpe larh , ok member aenn yng paka tdung hitam tu nme putry pnggil puyie jeee , bkan yg paka shawl aww ,


and ni member aenn yang comey , nme dy hanis , cntk an dy ? cam aenn r , haha , perasan tahap gileee , hahahahhaha ,, ade dua lagi gambar member aenn yang xde , xjumpa gmbr dorang , p jngn bimbang nanti aenn usaha kan utk mndapatkan gmbr dorang , juz waitttttt ... ahha

owkay r korang aenn dah ngatuk dah , satu jam aenn tulis untuk cite niee , pecah rekod tuuu , selalu 15 minit dah siap , bravo aenn , bravooo , haha , smpai disini saje yerrrr , w'salammmmmm , tata , titi , tutu , sayang korang , muahhhhhhhzzzzzz , #gedikkkk , hahaha  .......... :) ;) :) :) :) ^_^
face to face lar :)
Tuesday, November 8, 2011 | 2:07 AM | 0 comments
weyy , kalau kau rasa x puas hati ngn ak cakap lar face to face lar weyh , ak dah lame lar sabar ngn kau .. kau

 buat ak cam ak ni xde perasaan .. walaupon ak ni napak cam kasar sikit p ak pon ade perasaan gak weyh ..

 kalau x puas hati mae jmpa ak .. kita cakap dari hati ke hati #cewaahh . .mmm , owkey lar u oallz , i nk p solat dulu ,

 nk p tenangkan hati .. daa ^_^ .. sayang kamoo ! muahhhhhzzz !
notim to write :p !
Wednesday, October 5, 2011 | 8:33 PM | 0 comments

                 

                   


                    [Verse 1]

It’s been said and done
Every beautiful thought’s been already sung
And I guess right now here’s another one
So your melody will play on and on, with best we own
You are beautiful, like a dream come alive, incredible
A center full of miracle, lyrical
You’ve saved my life again
And I want you to know baby
[Chorus]
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
And I keep it in re-pe-pe-peat
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
And I keep it in re-pe-pe-peat
[Verse 2]
Cursing me, boy you played through my mind like a symphony
There’s no way to describe what you do to me
You just do to me, what you do
And it feels like I’ve been rescued
I’ve been set free
I am hyptonized by your destiny
You are magical, lyrical, beautiful
You are…I want you to know baby
[Chorus]
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
And I keep it in re-pe-pe-peat
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
And I keep it in re-pe-pe-peat
[Bridge]
No one can pause
You stand alone, to every record I own
Music to my hear that’s what you are
A song that goes on and on
[Chorus]
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
And I keep it in re-pe-pe-peat
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I love you…like a love song…

   
        #nie beby akk>>>cute an ?
MBLAQ - MONA LISA
Sunday, March 13, 2011 | 9:06 PM | 0 comments
[Thunder] Leggo everybody on the left
Everybody on the right
Everybody, everybody in the house say
Lalalalala, oh lalalalala
Oh lalalalalala

[Mir] Baby say yeah yeah yeah yes
Don't say no no no no
Nun-eul ttel su eobs-eo neol gajilsuga eobsdaedo do do do
Ileon jeog cheom-iya naleul bwa wae eodil bwa
Bulleodo amu daedab eobsneun neon monalija
Yeogin neoui jaliya nal tteonajima

[All] I Know, I know, I know, I know
[G.O] Saranghae, saranghae, saranghanda
Taeyangboda tteugeobge wonhanda
Neon gajil su eobsneun monalija gat-aseo dulyeowo

[All] Naege annyeong-ila malhajima
Geuleon nunbich-eulo naege malhajima
Baby say yes, baby say yes
Monalija gat-eun pyojeong-eulhago
Oh oh oh oh oh
Oh oh oh oh oh
Oh baby say yes, baby say yes
[Seungho] Nan meonghaniseoseo barabogoiss-eo

[Thunder] You never know niga naeyeojaga doelji
Nan gyeolgug tto neoleul balaboge dwaessji
Amumal eobs-i mupyojeonghande us-eumyeo
Neon meol-eojigoiss-eo

[All] I Know, I know, I know, I know
[Joon] Saranghae, saranghae, saranghanda
Ireohke solichyeo bulleobonda
Neon gajil su eobsneun monalija gat-aseo dulyeowo

[All] Naege annyeong-ila malhajima
Geuleon nunbich-eulo naege malhajima
Baby say yes, baby say yes
Monalija gat-eun pyojeong-eul hago
Oh oh oh oh oh
Oh oh oh oh oh
Oh baby say yes, baby say yes
[Seungho] Nan meonghaniseoseo barabogoiss-eo

[G.O] Neol manjilsuneun eobsjiman
Neol gajilsuneun eobsjiman neol-wonhae

[Thunder] Everybody on the left
Everybody on the right
Everybody, everybody in the house say
Lalalalala, oh lalalalala
Oh lalalalalala

[All] Naege annyeong-ila malhajima
Geuleon nunbich-eulo naege malhajima
Baby say yes, baby say yes
Monalija gat-eun pyojeong-eul hago
Oh oh oh oh oh
Oh oh oh oh oh
Oh baby say yes, baby say yes
[Seungho] Nan meonghaniseoseo barabogoiss-eo